Exclusieve Auto's


VAN DEN BERG AUTOMOTIVE

 

Wat kunt u verwachten van ons?   

Al onze auto's zijn vrij van belangrijke schade (aanrijding-schadevrij) Garantie geldig in Nederland RDW Erkend | Correcte weergave kilometerstand | Vrijblijvende bezichtiging & proefrit | Snelle levering & afhandeling Altijd persoonlijk contact Inruil & financiering mogelijk.

 


Het aanbieden van de allerbeste Duitse premium auto's is voor Van den Berg Automotive iedere keer de uitdaging en de doelstelling. Onze jonge premium wagens worden uitsluitend ingekocht bij officiële grote merkdealers. Hierdoor kunnen wij u als klant een betrouwbare auto aanbieden, heeft de auto nog garantie, dan is dit uiteraard ook geldig in Nederland! Door onze zeer lage kosten kunnen wij u auto's uit het luxe segment, vaak voorzien van de meeste opties ( Full Options ) aanbieden tegen de scherpste prijs van Nederland. Daarnaast biedt Van den Berg Automotive persoonlijke service waarbij wij 7 dagen per week bereikbaar zijn en waarbij wij u als klant vrijwel altijd kunnen ontvangen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u wel om van tevoren altijd te bellen met ons voor een afspraak. Heeft u zelf een auto gevonden in Duitsland, dan kunnen wij voor u het import traject uit handen nemen. Van den Berg Automotive heeft ervaring met het importeren van vrijwel alle merken, vraag naar de mogelijkheden.

 

Al meer dan 10 jaar heeft Van den Berg Automotive zich gespecialiseerd in het zoeken en succesvol vinden van exclusieve jonge Duitse auto's. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij onze modellen door en door kennen en daarnaast weten wat u als klant verwacht van ons en uw nieuwe auto. Wij zijn een relatief kleinschalige onderneming, persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. 


Kaart
Info